Kullanım ve Ambalajlama

KULLANIM ALANLARI

 

* Et ürünleri  * Sebze ve meyveler
* Süt Ürünleri * Hazır yemekler
* Pasta ve tatlılar * Dondurulmuş ürünler
* Reçel ve helvalar  * Soslar ve Konserveler
* Meyve suları * Soyulmuş ve doğranmış gıdalar
* Endüstriyel kekler * Deniz ürünleri


 

KULLANIM ŞEKİLLERİ :

* Gıda hammaddesine(hamuruna) karıştırma

* Spreyleme

* Daldırma

 

AMBALAJ :

* 5-Lt , 10-Lt , 20-Lt , 30-Lt , 1000-Lt IBS

Haberler
ONLINE KATALOG
SIKÇA SORULAN SORULAR
BİLİMSEL
BİLGİLENDİRME FORMU
www.asatim.com.tr
Web Design : 3dproweb.net - Site içerisindeki Tüm Materyallerin Hakkı Saklıdır.
Bizi Takip Edin